Toxic Waste 6.4 Million SHU Extract

Heat Rating - Extreem Heet (Gevaarlijk!)

Op voorraad
SKU
517
€ 11,95

Dit extract bevat 6,4 miljoen Scoville Units en is extreem, extreem heet! Zonder verdunning absoluut niet gebruiken. Dit extract is ook niet geschikt voor grappenmakerij bij vrienden of op feestjes. Zeer spaarzaam in gerechten gebruiken, door het bijvoorbeeld met een tandenstoker toe te voegen. Dit chili extract is 2500 keer heter dan tabasco saus en kan gevaarlijk zijn indien het verkeerd gebruikt wordt. 5 ml

Bij aankoop ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Door de extreme hitte van het product, gebruik ik het alleen als toevoeging bij voedselproducten en consumeer ik het niet direct. Direct gebruik of gebruik op lichaamsdelen kan inwendige of uitwendige verwondingen veroorzaken.
2. Het product gebruik ik op eigen risico en Peperzaden.nl en Hetesaus.nl kunnen niet aansprakelijk worden gesteld bij verkeerd gebruik. Ik begrijp het potentiële gevaar van het product, wanneer het verkeerd wordt gebruikt.
3. Wanneer ik het product kado doe, zal ik de ontvanger ervan wijzen op de gevaren, wanneer het product verkeerd wordt gebruikt of direct wordt ingenomen.

Meer informatie
Manufacturer Nee
Price View Prijsrange
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Toxic Waste 6.4 Million SHU Extract
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!