Pain Is Good Batch #114 Jamaican Style Hot Sauce

Heat Rating – Heet

Niet op voorraad
SKU
501
€ 8,95

In de jungles van Jamaica, ver van de zachte, parelwitte stranden en luxe resorts, bevindt zich een klein hutje met een kleine tuin. In de tuin groeien Scotch Bonnet en Habanero pepers. In het hutje wordt door een Rasta-man Jerk sauce gemaakt. In de monden van degenen die er van eten vindt een vreemde voodoo plaats. Het lichaam, de geest en de ziel worden opgeslurpt door een heftige, hypnotische euforie. Pain is good! Er is geen vergelijkbare sensatie als bij deze saus, die vol zit met Caribische vruchtensappen en specerijen. De opdruk op het etiket van de fles laat de Rasta-man in de hut zien, die overduidelijk pijn heeft...

Ingrediënten: scotch bonnet pepers, habanero pepers, tomatenpuree, ananassap concentraat, specerijen, citroensap concentraat, uienpoeder.

Inhoud: 222 ml

Herkomst: USA, Kansas

Toepassingen: Deze jerk saus is heerlijk om varkensvlees en kip te marineren. Ook wordt de saus wel gebruikt bij garnalen en ander zeebanket.

Gemarineerde varkenshaas: Marineer de varkenshaas gedurende drie uur in de “jerk” saus. Dep het vlees droog met keukenpapier. Zout en peper het vlees en bak of grill het.

Meer informatie
Manufacturer Nee
Price View Prijsrange
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pain Is Good Batch #114 Jamaican Style Hot Sauce
Uw waardering