Hottie Sambal - Red Hot Tomaat

Hottie Sambal - Tomaat is een aangenaam hete sambal.

Niet op voorraad
SKU
715
€ 3,50

Hottie Sambal - Red Hot Tomaat is een aangenaam hete sambal. Heerlijk met vlees, groentes, pasta en noedels. Wanneer deze op smaak worden gemaakt met deze sambal worden ze een echte belevenis.

Ingrediënten: Tomaat, Water, Zout, Maiszetmeel, Azijn, Knoflook, Habanero peper, Zonnebloemolie.
Inhoud: 100 ml

Wie of wat is Hottie Sambal & Sauzen?

Hottie Sambal & Sauzen is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby van Sita Danser. Ze is gek van koken en omdat ze veel mensen aan tafel had, die ze niet een potje sambal uit de supermarkt wilde voorzetten, ging ze zelf sambal maken. Zelf sambal maken doet ze al jaren, ze is zelf namelijk dol op lekker pittig eten en doet dit dan ook graag en met veel variatie!

De sambals die ze maakt moeten zo puur mogelijk zijn, hiermee bedoelt ze dat ze vrij van conserveringsmiddelen en smaakstoffen zijn en geheel biologisch. In 2009 zijn de sambals eko gecertificeerd. Voor haar sambals gebruikt ze uitsluitend eerste klas ingrediënten.

De sambals zijn overal bij te gebruiken. Bijvoorbeeld in de soep, bij de pasta, op de boterham, op de rösti, om de groentes nog een beetje pikanter te maken en natuurlijk bij vlees en vis.

Er zijn vele mogelijkheden met Hottie Sambal en het is vooral de creativiteit van de kok die bepaalt hoe de Hotties worden toegepast.

Meer informatie
Manufacturer Nee
Price View Prijsrange
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hottie Sambal - Red Hot Tomaat
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!