Hottie Sambal - Paprika Laos
Hottie Sambal - Paprika Laos is milde, kleurige sambal.
Deze milde, kleurige sambal doet het vooral goed bij varkensvlees en tussen de sandwiches met ham (smeer de sambal over de ham en niet op het brood). Ook heerlijk bij pasta en gehaktballetjes. Deze sambal kan ook als dipsaus worden gebruikt of doe een flinke lepel door de kaasfondue en je hebt een heerlijke Spaanse fondue.
Ingrediënten: Paprika, Azijn, Zout, maiszetmeel, Peper, Laos, Knoflook, Zonnebloemolie.
Inhoud: 100 ml
Wie of wat is Hottie Sambal & Sauzen?
Hottie Sambal & Sauzen is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby van Sita Danser. Ze is gek van koken en omdat ze veel mensen aan tafel had, die ze niet een potje sambal uit de supermarkt wilde voorzetten, ging ze zelf sambal maken. Zelf sambal maken doet ze al jaren, ze is zelf namelijk dol op lekker pittig eten en doet dit dan ook graag en met veel variatie!
De sambals die ze maakt moeten zo puur mogelijk zijn, hiermee bedoelt ze dat ze vrij van conserveringsmiddelen en smaakstoffen zijn en geheel biologisch. In 2009 zijn de sambals eko gecertificeerd. Voor haar sambals gebruikt ze uitsluitend eerste klas ingrediënten.
De sambals zijn overal bij te gebruiken. Bijvoorbeeld in de soep, bij de pasta, op de boterham, op de rösti, om de groentes nog een beetje pikanter te maken en natuurlijk bij vlees en vis.
Er zijn vele mogelijkheden met Hottie Sambal en het is vooral de creativiteit van de kok die bepaalt hoe de Hotties worden toegepast.
Manufacturer | Nee |
---|---|
Price View | Prijsrange |