Nieuw

Chilli Boy Kitchen - Kookboek

Het in het Engels geschreven kookboek Chilli Boy Kitchen draait om alles wat heet en pittig is. Van het kweken van je eigen pepers, het drogen ervan, tot het bereiden van geweldige recepten om van te watertanden. De instructies om de gerechten te maken zijn makkelijk te volgen en vergezeld van prachtig gefotografeerde afbeeldingen om te laten zien hoe je creatie er uiteindelijk uit moet zien op tafel. Dit kookboek is een feest!

Niet op voorraad
SKU
961
€ 25,00

Het in het Engels geschreven kookboek Chilli Boy Kitchen draait om alles wat heet en pittig is. Van het kweken van je eigen pepers, het drogen ervan, tot het bereiden van geweldige recepten om van te watertanden. De instructies om de gerechten te maken zijn makkelijk te volgen en vergezeld van prachtig gefotografeerde afbeeldingen om te laten zien hoe je creatie er uiteindelijk uit moet zien op tafel. Dit kookboek is een feest!

Chilli Boy Kitchen is gemaakt met zowel de beginnende als de meer ervaren koks in gedachten en is een naslagwerk voor alles wat heerlijk pittig is. Verschillende chili variëteiten worden in de recepten verwerkt. Van Thaise pepers tot Bhut Jolokia’s. De schrijver daagt de lezer ook uit om zelf met verschillende variëteiten te experimenteren. “Als je een probleem hebt met bepaalde ingrediënten en/of methodes, dan is de beste oplossing om je fantasie te gebruiken” 

Hoewel dit boek is gewijd aan het gebruik van chilipepers en zwaar leunt op hete kruiden, kan men de hoeveelheid chilipeper verminderen of helemaal uit het gerecht laten en toch heerlijke resultaten hebben waar het hele gezin van kan genieten.

Schrijver Viv Thomas woont in Portugal, waardoor er een heerlijk Portugees tintje aan het kookboek zit. Maar doordat hij oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt en vele reizen in Azië heeft gemaakt zul je een verscheidenheid aan gerechten vinden uit diverse hoeken van de wereld.

Chilli Boy Kitchen draait om de groeiende populariteit van chili en pittige gerechten. De anekdotische stijl en prachtig gefotografeerde gerechten laten de liefde van de schrijver zien voor heerlijke chiligerechten. 

 

Meer informatie
Price View Prijsrange
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chilli Boy Kitchen - Kookboek
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!