(0)

  African Bird's Eye (Piri-Piri)

  African Bird's Eye

  Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

  Uitzoomen
  Inzoomen

  African Bird's Eye (Piri-Piri)

  Rating
  6 review(s)

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  € 2,25

  Klantenreviews

  6 artikel(en)

  per pagina
  Pittig Review by Nathaniel
  Rating
  Vorig jaar heb ik deze planten gekweekt. Het was mijn eerste hete peper. Ik kon nog niet tegen de peper en ik ging heel veel melk drinken en meer. Ik kon na een tijdje wel tegen de pepers. Ik wil nu Ghost peppers kweken. (Geplaatst op 02-05-16)
  Vrij pittig! Review by Nathaniel
  Rating
  Vorig jaar heb ik met een vriend deze peper op gegeten. Ik had toen nog nooit zo'n hete peper op. Als ik er nu een eet heb ik er geen probleem meer mee. Ik heb ook planten van de peper, het was een goede oogst. Heb ooit al een Madame Jeanette op en die vind ik nog steeds heet. Volgende is de Bhut Jolokia! (Geplaatst op 29-04-16)
  Dit jaar meer succes Review by Maarten
  Rating
  Dit jaar heb ik een paar zaadjes geplant die ik uit de oogst van vorig jaar heb gewonnen en alleen de mooiste plant gehouden. Waar de soort vorig jaar in open lucht kranig stand hield doet ie het dit jaar in de serre een heel stuk beter: vruchten zijn ruim 2 keer zo groot als die van vorig jaar en ik kan nu al flink oogsten. Het blijft een veelzijdig pepertje met een lekkere maar niet overdreven 'burn'. Een aanrader voor wie z'n opbrengst ook daadwerkelijk in de keuken wil gebruiken. (Geplaatst op 10-08-15)
  Top Review by Koelewijn
  Rating
  Van de 10 zaadjes 8 ontkiemt, en uiteindelijk de 4 beste bewaart. Staan nu in de bloei en zijn zeer productief. En dat in ons klimaat ik kweek ze ook niet in een kas of iets dergelijks. Aanrader dus! (Geplaatst op 08-08-15)
  Pittige kleine donder Review by Erik
  Rating
  Mooi klein en compact blijvend plantje. Geeft aan het einde van het seizoen een overdaad aan hele kleine, maar pittige pepertjes die zich prima laten verwerken in sambals en sauzen. De smaak is niet nadrukkelijk, maar blijft wel lang hangen. Ik kweek ze dit jaar weer omdat ze zo ruim gebruikt kunnen worden (gedroogd, ingevroren, vers, etc). (Geplaatst op 11-01-15)
  Pittig opdondertje Review by Maarten
  Rating
  Van de 4 zaadjes is er helaas slechts eentje tot een mooie vruchtdragende plant opgegroeid maar dat was wel een mooi exemplaar met veel vruchtjes. Ik heb de oogst van deze plant gedroogd en tot flakes vermalen. Erg lekker om in pastasauzen en dergelijke toe te voegen om om vlees mee te kruiden voor het op de grill gaat. Kortom een aanrader die ik dit jaar zeker weer ga proberen! (Geplaatst op 05-01-15)

  6 artikel(en)

  per pagina

  Schrijf uw eigen review

  You're reviewing: African Bird's Eye (Piri-Piri)

  Hoe waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Rating